Tips til privatøkonomi

Du bruger en forældet browser. Opgrader din browser for at forbedre din oplevelse. Hvis din varmtvandsbeholder har en justerbar termostat, skal det indstilles til ca 60° C. Noget højere, og du brænder kontanter. Ikke Prøv og sæt det noget lavere, eller det kunne blive en hyggelig hjem for en familie af Legionella bakterier, der vil bringe dig til en smertefuld, bryst-raslende død.

Du vil være at spare penge hver gang du kan fodre familie et sted uden for et resort restaurant. I stedet for indsamling dagligvarer under din dyrebare ferietid i Florida, har en ordre leveret til dit værelse af tjenester som Instacart, have købmand eller Amazon første, skal du dobbelttjekke for at se, om dit værelse har køleskab. Hvis ja, finde ud hvor stor den er, og Bestil i overensstemmelse hermed. Også, Sørg for at dit hotel accepterer mad leverancer (de fleste gør), og spørg hvis der er et gebyr for servicen.

Lær alt hvad du kan om markedsføring og public relations for din branche, og sørg for du sætter dine bedste mund fremad når du fremme og taler om din virksomhed. Ansætte en PR virksomhed kan være meget dyrt, og hvis du er passioneret og knowledgable, du kunne være din egen talsmand.

Røverkøb shop når udkig tjenester. Ringe rundt til flere lokale virksomheder og få overslag inden der træffes en beslutning om at gå med. Husk, at virksomheder har forskellige politikker og de ikke altid opkræve samme pris for deres tjenester. At finde ud af, hvor meget hvert selskab afgifter vil hjælpe dig med at få den bedste pris.

Hvis dit hotel ikke tilbyder gratis transport til forlystelsesparkerne, overveje at bruge Uber eller Lyft for ture til og fra porte. Det er mere bekvemt end at køre selv, og du vil spare på parkering, som kører $20-$40 per dag. Sænke dine transportomkostninger yderligere ved at drage fordel af online promo-koder for rabatter på Uber og Lyft forlystelser.

Være forsigtig med at bruge en indkomst drevet tilbagebetaling plan for at betale off din studielån. Folk elsker at anbefale dem, men realiteten er, at hvis du ikke tilbagebetale dine lån på en sats hver måned, der dækker din interesse, så din gæld vil stige over tid. Du ønsker ikke at vende rundt i 20 år og skylder dobbelt hvad du startede med.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.