Tips til børn om hvordan man laver penge i aktier

En masse mennesker køber gensidige fonde, investere i aktier, gamble i futures og optioner. Det var indlysende, at mæglere og mellemmænd gjorde godt, at gøre store mængder af penge til sig selv, mens mæglervirksomhed investere tilbud til kunder. Men et selskab med £10 aktier kunne potentielt gøre en 100-til-1 stock split til enhver tid og ende med 100 gange så mange aktier i omløb på 10p — uden ændring af perspektiverne overhovedet.

Professor Grinblatt har vist gennem forskning at folk med højere IQs er mere tilbøjelige til at sætte penge ind på lagrene. Gå tilbage til 1986, kun denne gang, går ud fra at du opdelt de $10.000 i 10 forskellige investeringer på $1.000 hver. Todd Campbell: Som Dan påpeger, at eje virksomheder, der betaler stadig højere udbytte kan være en rigdom-bygning flytte; men investorer måske ikke ønsker at ignorere højvækst innovatorer enten.

Men i hans tidlige år Buffett ikke komme til hvor han er ved at investere kun sine egne penge. Alt for mange mennesker er blevet solgt denne myte at hvis du investerer i markederne, vil du få rig, garanteret. På et tidspunkt risiko i vækst bestande er ikke det værd når du er i stand til at have tilstrækkelig indkomst til ikke at arbejde.

Jeg ville sige, warren buffet fik rig primært ved køb under prissat virksomheder og tilføre værdi til dem gennem nye forvaltning og omstrukturering. Du ønsker at tjene hurtige penge og venner har foreslået, du investerer i aktier. Dette fører til et andet vigtigt punkt om de rige: de bruger en masse tid på at undersøge de virksomheder, som de har investeret.

Investere så lidt som $20-30 om måneden; fraktioneret aktier af lagre kan købes. Afsætte et par timer om ugen til at styre din aktie- og obligationsmarkedet investeringer og tilbringe resten af din arbejdstid på andre rigdom bygning strategier, der er anført ovenfor. Det er designet til dem, der ønsker at maksimere deres aktieinvesteringer uden drastisk at ændre din daglige rutine.

Bankrate citerer en undersøgelse fra London Business School og Credit Suisse, som fandt, at efter justering for inflationen, bolig tilbydes returnerer omkring 1,3 procent om året fra 1900 til 2011, mens lagrene udføres mere end fire gange bedre. Også, tage lidt tid at finde ud af, hvor længe du ønsker at investere penge, før du ønsker at bruge det til at leve. Dette er vigtigt, fordi nogle investeringer gøre det bedre på lang sigt, selvom de kan synes flygtige under på kort sigt.

Han nåede milliardær status som en investeringsforening investorernes ved at kigge på hvordan bestandene havde udført i fortiden, snarere end at lægge på fremtidige spekulation. Han rådede forsigtige investorer at lære indtil du ikke er nervøs mere”og sagde en masse novicer gik galt, fordi de ikke forske korrekt.

Du vil finde de fleste af jer skal investere i en 60% aktier og 40% obligation portefølje. Dette krus siger holde ROEN og HODL”som er perfekt til Bitcoin investorer. Trods fordelene opholder sig væk fra aktiemarkedet bør investorer være forsigtige med nyligt populære alternative investeringsmuligheder, som disse kan nemt tage en tur til værre.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.