8 økonomi Tips til at følge i løbet af skilsmisse

Hvis du føler sig klemt så meget som jeg har så du sandsynligvis givet nogle tanker om, hvordan i alverden du vil reducere dine udgifter. Der er mange tips om hvordan man kan spare penge derude, men jeg tror, hvis du husker følgende 5 regler kan du gøre en sprængning start. En anden mulighed er at betale med en cash-back kreditkort. Mens prisen kreditkort kan være højere end kontantprisen, kunne belønning du modtager gøre brug af kreditkort en bedre aftale. Spare penge kan være et spørgsmål om at lære de mange forskellige muligheder til dig og lære at være kreative. Tage udfordringen op og gøre en konkurrencedygtig spil for dig selv!

Undgå høje hastigheder. Over 50 mph falder gas kilometertal hurtigt. For hver 5 mph over 50 mph er det ligesom at betale en ekstra $0,19 per gallon benzin. Naturligvis, ikke alle af disse tips vil gælde for alle. Bare gå gennem listen og finde 10 eller 15, der gælder for dig og bruger dem i dit liv. Når du gør, kan du hurtigt finde, at du gemmer flere penge, end du nogensinde troede muligt.

Dette kan være den vigtigste strategi for at spare penge på dagligvarer, samt de mest vanskelige at gennemføre. Du har brug for selvkontrol at modstå fristelsen til at købe varer, ikke der på din liste. Du, som alle andre arbejdstagere, skal være forberedt til pensionering — og at oprette en pensionsfond vil hjælpe dig med at få der.

Brug mindre vand. Installere lav-flow brusehoveder og vandhane Plæneluftere at reducere dit vand forbrug og vand. Dem, der bruger bryllup registreringsdatabasen få 15% rabat på varerne tilbage på registreringsdatabasen efter Arrangementsdato. Du kan spare en masse penge på bil afskrivning ved at købe en bil i mindst 2 år gamle. Nogle biler kan miste så meget som 35% i værdi i løbet af det første år. Det er bedst at køre bil så længe du kan, især hvis du køber dem nye.

Genbruge dine plastik indkøbsposer ved hjælp af dem for at line din papirkurven. Hvorfor købe brugte liners hver uge til skraldespanden, når du kan bruge indkøbsposer, at du fik gratis når du gjorde shopping. Prøv at leve uden dem i et stykke tid og se hvordan det går. Eller kigge efter billigere alternativer til dem for at spare penge uden at skulle give afkald på fordelene.

Du kun spise én eller to måltider om dagen alligevel, og du kan få fat snacks mens du er der for disse måltider til at få dig resten af dagen. Du kan sætte en procentdel af din ugentlige betaling væk, eller sat et gebyr eller mål du skal mødes hver måned og lægge en lille smule penge hver uge, indtil du gøre det. Husk at være realistisk.

Dobbelttjek dine forsikringspolicer. Ikke betale for flere forsikringsdækning end du har brug for. For eksempel, tilbyder Montgomery College kurser i edb-programmering, franske eller animation. Barbering øre off hver barbering med en DIY creme/lotion som denne, som bruger fugtgivende kokos olie, shea smør og olivenolie. Eller bare bruge andre (billigere) varer fra rundt omkring i huset — conditioner, babyolie, eller… vente på den… jordnøddesmør!

Undgå øjeblikkelig tilfredsstillelse er en af de vigtigste regler for privatøkonomi, og venter på 30 dage til at beslutte, om et køb er en glimrende måde at implementere denne regel. Ja jeg ved, det er nogens favorit job men får din spand og svamp ud og Gem £5 hver gang du vasker din bil. Hvis du vasker det en gang om ugen er det en besparelse på £20 per måned!

Overveje brændstofeffektivitet, når du køber en ny bil. Dette gælder især, hvis du lægger en masse miles på dit køretøj, eller hvis du er i konsekvent stop og gå trafik. Gemme en mile per gallon eller mere kan virkelig tilføje! vi dropper kabel. Prøv det. Du kan komme af med mindre tv så du tror. og de ovennævnte angivelse af er en stor ting. Jeg elsker det og se alle mine regelmæssige udsendelser på den måde.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.